Missie

De missie van Formule M is via storytelling MKB-bedrijven in het voetlicht te zetten zonder daarbij de klanten uit het oog te verliezen. Want die zijn de belangrijkste schakel voor een onderneming.

Dat is iets wat veel bedrijven vergeten. Ze focussen zich helemaal op zichzelf en hun producten en diensten. Maar vergeten, dat wat zij maken, doen en leveren niet voor henzelf, maar voor een ander bedoeld is.

De klant centraal

De klant en de opdrachtgever centraal zetten. Dat is belangrijk, omdat zij de centjes opleveren.

Storytelling als aandachttrekker

Bovendien kun je via storytelling de aandacht trekken van trouwe ambassadeurs en toekomstige klanten. Een goed verhaal dat laat zien waarvoor jij het als bedrijf doet, waarvoor jouw mensen zich warm lopen en hun best doen en waarvoor klanten blijven terugkomen.

Missie uitgelegd

Dus: tekstbureau Formule M helpt (familie)bedrijven met het boeien van anderen (ambassadeurs én opdrachtgevers/klanten) via eigen en unieke verhalen over:

  • wat het bedrijf voor anderen kan betekenen en welke problemen het kan oplossen voor klanten
  • de geschiedenis van de onderneming
  • het unieke en onderscheidend vermogen van de organisatie
  • de producten die het bedrijf levert
  • de mensen die er werken (bedrijfscultuur)
  • de ervaringen van klanten met deze specifieke onderneming
  • de drijfveren van de mensen die de organisatie groot maken

Kort samengevat in beelden

Contact

Ben jij die ondernemer die voor zijn of haar bedrijf nog een verhalenverteller zoekt? Of betwijfel je misschien of jouw onderneming wel wat te vertellen heeft? Neem dan contact op met tekstbureau Formule M.

Twijfel er niet aan, dat ook jouw organisatie interessant en boeiend is voor een ander. Trek de aandacht met dat goede verhaal, dat geheid achter elke zaak schuilt. Bel of mail mij! Een maak een afspraak.

Ik wil contact