Storytelling voor Bedrijfsverhalen. Een aanbieding.

Verhaal van Formule MStorytelling voor bedrijfsverhalen. Daarvan weten we al lang: dat werkt.

Voor Formule M werkt storytelling zeker. Dit tekstbureau laat namelijk zien waar het mee bezig is. Niet alleen op de nieuwspagina, haar blogs of op social media. Maar ook in presentaties, workshops en trainingen. Want wat jij misschien niet weet als je voor het eerst op deze website komt: ik ben in vele markten thuis.

Het gaat misschien wat ver mij een duizendpoot te noemen. Maar dankzij een brede belangstelling heb ik vele kwaliteiten.

Schrijven is daar een van. Waarom? Omdat ik als spreker net iets minder goed ben dan in het op schrift zetten van mijn gedachten of gevoelens.

Aanbieding

En die vaardigheid zet ik ook graag in voor ondernemers. Daarom heb ik een speciaal aanbod voor MKB-ers en ZZP-ers. Denk daar vooral over na als je behoefte hebt je verhaal te vertellen. Zoals op je website. Of op sociale media. En in de papieren uitgaves, zoals een krant of een tijdschrift. Verder kun je je verhalen kwijt op je flyers of je folders.

Storytelling voor je bedrijfsverhaal

Storytelling is voor mij een doorlopend verhaal. Met een begin. En wellicht in de toekomst ook een eind. Maar zolang jouw bedrijf bestaat en goed loopt, is dat einde nog lang niet in zicht.

En wat is nou die aanbieding?

Het aanbod staat op de bedrijfswebsite van Formule M. En het woordje “gratis” staat erin vermeld. Wel onder bepaalde voorwaarden. Interessant? Ga dan naar: Bedrijfsverhaal. Storytelling. Vertel.

Of vraag direct een offerte aan.

Ik wil contact

Advertenties

Gepubliceerd door formulemtekst

Tekstbureau Formule M vertelt bedrijfsverhalen. Storytelling is dé manier om de aandacht te trekken en ondernemingen hun eigen gezicht te laten zien. Op die manier onderscheiden zij zich van andere, soortgelijke organisaties en kunnen ze de concurrentie aan!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: